Endless Pools

Zwemmen met het originele product. Ervaar het allerbeste.

Zwembaden in één kuip

Het twee-in-één ontwerp combineert een zwemstroom met de luxe van hydromassage.

Een mooi gevormde acryl spa verandert uw thuis het hele jaar in een oase. Het fitness-systeem van Endless Pools is natuurlijk veel meer dan een zwemspa. Hierin kunt u zwemmen, trainen, spelen en ontspannen: het is de perfecte oplossing voor fitness en plezier met de hele familie, vrienden of alleen.

Uw fitness-systeem van Endless Pools wordt voorgemonteerd en bedrijfsklaar geleverd. Het kan geïnstalleerd worden op eender welke ondergrond die stabiel en waterpas is: bouw uw terras of garage om tot een zwembadruimte of bouw een nieuwe constructie voor uw toekomstige welzijn.

Laat u gewoon wegzakken in onze ergonomisch ontworpen hydromassage-zitplaatsen en de drukknoppen voor de bediening staan binnen uw bereik. Schakel de hydrotherapie-jets aan om uw stress te laten wegsmelten of creëer sfeer met de onderwaterverlichting.

Met de beste Endless Pools-zwemstroom op de markt kunt u genieten van de veelzijdigheid van een fitness-zwembad. U kunt de snelheid aanpassen, van een lichte schoolslag tot een uitdagend zwemtempo van 1:11/100 m. Voor nog meer flexibiliteit in uw training kunt u onze onderwaterloopband toevoegen.

Ons SwimCross-trainingssysteem combineert een stralende weerstand met vijf snelheden en slimme eigenschappen om een volledig fitness-programma aan te bieden voor alle leeftijden.

Alle modellen bevatten ons strakke, stijlvolle ontwerp met een duurzaam stalen kader onder de moderne bekleding van onze onderhoudsvrije omkastingen. Met opties zoals ons Bluetooth-muzieksysteem met 8 luidsprekers en onze accessoires voor waterfitness kunt u uw zwembad aanpassen zoals u het wilt.

E2000 Fitness-Systeem

De E2000 biedt niet alleen de grootste zwemzone, maar ook een tweevoudige bediening van de temperatuur – zwemmen of trainen in een comfortabele 28°C en vervolgens ontspannen met de hydromassage-jets en een luxetemperatuur van 40°C!
Details bekijken →

E700 Fitness-Systeem

Aangezien dit model een stuk ruimer is dan onze E500 is het perfect geschikt voor gezinnen en zwemmers die genieten van een stralende hydromassage na een diepgaande watertraining.
Details bekijken →

E550 Fitness-Systeem

Het Endless Pool E550 fitness-systeem combineert de zwemvoordelen van een zwembad met de therapeutische voordelen van een spa voor de beste zwemspa-ervaring.
Details bekijken →

E500 Fitness-Systeem

Geniet van onze Endless Pools-zwemstroom in een handig plug-and-playmodel. Zwemmen, trainen, spelen en ontspannen, het kan allemaal in één strakke, moderne installatie!
Details bekijken →

X2000 SwimCross-trainingssysteem

Met deze 6.1 m lange zwemspa met dubbele temperatuur biedt u en uw gezin thuis toegang tot zwemmen, fitness, ontspanning en nog meer quality time.
Details bekijken →

X500 SwimCross-trainingssysteem

Met onze nieuwe zwemstroom met jets kunt u trainen met een zachte weerstand en vervolgens ontspannen in de ergonomisch gevormde hydromassage-zitplaatsen.
Details bekijken →

R500 RecSport

Rek u uit en geniet! Er is meer ruimte om te spelen, te trainen en te ontspannen in deze budgetvriendelijke zwemspa.
Details bekijken →

R200 RecSport

Onze goedkoopste zwemspa met jets is ook onze meest gezinsvriendelijke spa, met 5 hydromassage-zitplaatsen en ruimte voor 10 personen!
Details bekijken →

Bel een Design Vertegenwoordiger

Vraag ons Gratis Ideeënpakket

Ervaringen van klanten:
U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren: